Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Kijk alvast hiernaast naar het stappenplan. Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.

Tips

Neem indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing.

Introductiefilm van ons haarinstituut

Werkwijze behandelkamer
Werkwijze behandelkamer

Stappenplan

Stap 1

Tijdens de vrijblijvende eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. Voor u is het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we de keuze qua stijl, type, kleur en model.
We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een medische verwijzing of indicatie heeft, zorgen wij voor de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Stap 2

Naar aanleiding van dit eerste gesprek stelt het Haarinstituut voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen.
Confectiehaarwerk:
Wilt u een compleet haarwerk, dan is de levertijd doorgaans slechts twee à drie dagen!
Reserveren:
Afhankelijk van uw situatie kunt u een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3

Zodra uw haarwerk binnen is, wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt. Dan wordt het op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed, dan wordt het bevestigd. (Heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan.)
Hierna volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tijdens en na dit proces laat een van de medewerkers u zien hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden. Dit duurt ongeveer twee uur.

Stap 4

U bent klaar en vertrekt, uitstekend gekapt, mét een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

Stap 5

Heeft u een tijdelijk haarprobleem? In dat geval biedt Dierking Haarinstituut altijd na-service. U blijft er goed verzorgd uitzien!