Dun haar

Dun haar problemen

Er valt genoeg te vertellen over dun haar en mooie oplossingen hiervoor. Hieronder kunt u al wat lezen, en natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u graag de nodige informatie.

Hoofdhuid zichtbaar? Dat kan!

Niet alleen volwassenen, ook kinderen en jongeren kunnen zulk dun haar hebben dat de hoofdhuid te zien is. Dat is niet leuk. Soms heeft het met erfelijke factoren te maken, soms met haarverlies door hormonen of voeding, soms met een vorm van alopecia. Het is niet altijd een blijvend verschijnsel. Hoe dan ook, er is altijd iets aan te doen. Er zijn prachtige onzichtbare oplossingen voor dun haar, (tijdelijke) kale plekken of haaruitval. Haarinstituut Ria Dierking kan u voorbeelden van haarwerken en haarstukjes laten zien. Ze zijn er van echt haar en van synthetisch haar. Als u zulke haarwerken ziet en voelt, kunt u zich veel beter voorstellen hoe het haar er uit kan zien.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met dun haar. Welke voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Hoe wordt een haarwerk voor dun haar gemaakt?

Dierking Haarinstituut maakt eerst een afspraak met u, zodat u alles uitgelegd krijgt en goed advies krijgt voor u beslist. Als u besluit voor een maathaarwerk, dan wordt eerst een mal gemaakt, zodat het haarwerk straks precies past. We zoeken een bijpassende kleurstaal zodat het haarwerk straks precies matcht met uw eigen haar. Niemand zal het verschil kunnen zien. Alleen daar waar uw eigen haar ontbreekt of te dun is, voegt het haarwerk iets toe, zodat u een vol kapsel heeft. Uw haarwerk kunt u ook zelf gemakkelijk plaatsen met handige en niet zichtbare hairlocks. U merkt er zelf niets van en kunt weer probleemloos door het leven.
Dun haar
Dun haar
Dun haar
Dun haar