Chemotherapie

Haaruitval door chemotherapie

Chemotherapie of bestraling van het hoofd kan haarverlies veroorzaken. Na de behandeling kan het haarverlies snel gaan. Het is daarom belangrijk dat u zich tijdig laat informeren over de mogelijkheden van het dragen van een pruik of een mutsje. Uiteraard kunt u zich eerst wat gaan oriënteren.
Als u chemotherapie moet ondergaan, krijgt u vaak te maken met haaruitval. De geneesmiddelen (cytostatica) hebben invloed op veel actieve lichaamscellen waaronder die van de haarwortels. Uw arts kan vertellen in hoeverre haaruitval bij u zal optreden. De mate van haaruitval verschilt bij iedereen.

Luchtdoorlatend & natuurlijk

Bij haarinstituut Ria Dierking hebben we hele mooie mogelijkheden voor mensen met chemokuren. Wij beschikken over een grote voorraad confectie pruiken in echt haar en synthetisch haar. Confectie haarwerk moet regelmatig een maatcorrectie krijgen om deze perfect te laten zitten. Onze lichtgewicht pruiken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn luchtdoorlatend. Het is heel belangrijk dat de pruik goed en comfortabel zit. Ook knippen wij indien nodig de pruik passend bij uw gezichtsvorm. Het wordt zo geknipt dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Niet van echt te onderscheiden!

Heeft u problemen met haaruitval?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval door chemotherapie. Welke voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Snel leverbaar

Indien er een collectie voor u besteld moet worden is deze binnen enkele dagen voor u beschikbaar. Heeft u een keuze gemaakt dan kan het haarwerk gereserveerd blijven tot het moment dat de pruik daadwerkelijk gedragen moet gaan worden. Als het haarverlies begint kan het haarwerk geleverd worden. Wij verlenen u alle service. Samen met u gaan wij op zoek naar het geschikte haarwerk voor u.

Haarwerken

Haarwerken
Haarwerken
Haarwerken
Haarwerken
Haarwerken
Haarwerken

Voorjaarscollectie mutsjes