Alopecia Androgenetica

Haaruitval problemen

Op deze pagina beschrijven we de meest voorkomende haarziekten en –problemen en de gevolgen. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd bij ons Haarinstituut terecht.

Alopecia

Alopecia betekent haaruitval. Iedereen kan met deze vorm van haarverlies te maken krijgen; mannen, vrouwen, jong en oud. Alopecia heeft verschillende oorzaken. Ziektes, medicijnen, stress, ontregeling van de hormonen, erfelijke aanleg en ouderdom kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. Het tast de gezondheid niet aan en kan soms op den duur verminderen en zelfs genezen.

Alopecia androgenetica

Heeft u problemen met haaruitval?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welke voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.
Deze vorm van haarverlies komt het meeste voor en heeft te maken met erfelijke gevoeligheid voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Je krijgt het via de grootvader aan moederskant. De meeste mannen krijgen hiermee in de loop der tijd te maken, maar ook bij vrouwen komt het regelmatig voor, met name na de overgang.
Alopecia Androgenetica
Alopecia Androgenetica
Alopecia Androgenetica
Alopecia Androgenetica