• home slider
  • home slider
  • home slider

Beoordelingen

Th. B. - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 22-09-2021
Ervaring:
Fantastisch team van medewerkers als je belt met een vraag of een afspraak hebt professionaliteit en kwaliteit zijn intrinsieke eigenschappen van alle medewerkers. Ik kom hier nu al weer jaren en ben altijd zeer tevreden. Er wordt hier echt geluisterd naar wat ik graag wil en krijg daarbij zeer goed advies. Het is er gezellig en er hangt een positieve en ongedwongen sfeer. Dankjewel Ria en team.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat fijn dat we u al jaren naar tevredenheid kunnen helpen!

Suzan - Cijfer: 9,0

uit: Nijmegen
Datum: 29-08-2021
Ervaring:
Ik heb twee keer een haarwerk dat was verkleurd door de zon laten bijkleuren. Ik werd heel hartelijk ontvangen in een ruimte die veel privacy biedt, en in de watten gelegd door Claudia. Zij wist precies de goede kleur te kiezen waardoor je geen overgang ziet tussen het haarwerk en mijn eigen haar. Een probleem met een nieuw haarwerk is coulant opgelost.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Suzan, fijn dat we een oplossing hebben kunnen bieden naar tevredenheid.

Marleen - Cijfer: 8,0

uit: Arnhem
Datum: 13-08-2021
Ervaring:
Heel kundig en empathisch. Ik ben blij met mijn haarwerken!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!

Anniek - Cijfer: 9,0

uit: Arnhem
Datum: 22-07-2021
Ervaring:
👍

Reactie Dierking Haarinstituut:
Met een 👍 zijn wij erg ☺

Valerie - Cijfer: 10,0

uit: Helmond
Datum: 15-06-2021
Ervaring:
Een paar weken geleden ben ik bij Ria Dierking geweest en wat een feest was dat. De aandacht die je daar krijgt kom je bijna nergens meer tegen. Eerst kreeg ik goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en toen werd er met veel geduld gepast en bekeken wat het beste was. Uiteindelijk beslist tot een stukje waarvan de kleur nog niet helemaal goed was maar ook dat werd ad hoc opgelost . Werkelijk niets was teveel en héél tevreden ging ik de deur uit. Ik beveel dit Haarinstituut van harte aan want ze doen echt alle moeite om je zo goed mogelijk te helpen als je last hebt van haarverlies , iets wat voor iedereen een ingrijpende ervaring is!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Valerie, we zijn trots na het lezen van deze prachtige beoordeling. Hartelijk dank voor je aanbeveling!

Joanna - Cijfer: 10,0

uit: Doetinchem
Datum: 15-06-2021
Ervaring:
Ik heb nu bij Haarinstituut Dierking mijn tweede haarwerk gekocht, en wederom SUPER. Mijn tweede haarwerk is van echt haar en met een mooie natuurlijke valling. Ik was altijd zeer onzeker door toedoen van mijn haar, maar die onzekerheid is dankzij Haarinstituut Dierking verleden tijd. Ik wil dan ook Ria en haar team hartelijk bedanken voor dit geweldige resultaat. Ik kan mij dan ook niet indenken ooit elders een haarwerk te bestellen zo blij ben ik nu met (MIJN EIGEN HAAR) want dat gevoel heb ik er nu bij. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groetjes, Joanna Polderman

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de lovende beoordeling Joanna. Geweldig om te lezen dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen en dat de onzekerheid tot het verleden behoort.

Annemieke - Cijfer: 9,0

uit: Amsterdam
Datum: 07-05-2021
Ervaring:
Het haarinstituut in Nederland met het mooiste echte/Europese haar! Mijn haarwerk is op maat gemaakt, helemaal naar mijn persoonlijke wensen - qua kleur, valling en structuur. Minstens zo belangrijk: er werkt een kundig, maar vooral ook heel fijn en betrokken team. Juist bij zoiets kwetsbaars als haarproblemen, is dat super belangrijk. Ik woon zelf in Amsterdam, had eerst een adres dichterbij, maar voor mijn volgende haarwerk ga ik zeker weer naar Ria en haar team.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Annemieke, Wat super om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent en alles zo aansluit bij je wensen.

Yvonne - Cijfer: 10,0

uit: Duiven
Datum: 27-05-2021
Ervaring:
Klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Klachten worden perfect afgehandeld.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Yvonne, Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor je mooie beoordeling.

Bersy - Cijfer: 10,0

uit: Nijmegen
Datum: 20-05-2021
Ervaring:
Heel goed ,is echt een aanrader

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk bedankt voor de goede feedback!

Heidi - Cijfer: 10,0

uit: Didam
Datum: 19-05-2021
Ervaring:
Danfhy is een topper gastvrij en je voelt je op je gemak bij haar de rest vh team ook top

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Heidi, Hartelijk dank voor de goede feedback en het mooie cijfer. Fijn dat je tevreden bent!

Jacqueline - Cijfer: 10,0

uit: Eindhoven
Datum: 10-05-2021
Ervaring:
Top team professional & friendly. I am extremely happy with the results. Thank you Petra and the whole team!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dear Jacqueline, thank you for your kind words. You're very welcome and we're happy you are satisfied with the results.

Mieke - Cijfer: 10,0

uit: Gendringen
Datum: 07-05-2021
Ervaring:
Uitstekende service. Prettig contact met veel aandacht voor individuele wensen. Kortom: top!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Mieke, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.

Karin - Cijfer: 10,0

uit: Elst
Datum: 28-04-2021
Ervaring:
Ik heb geen vraag alles is prima.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Karin, fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen.

Man - Cijfer: 9,0

uit: Heesch
Datum: 02-04-2021
Ervaring:
Met een haarstukje ga je niet naar een ' gewone' kapper, vandaar dat ik bij Petra kom. Bij haar voel ik me in goede handen. Petra heeft veel ervaring en neemt de tijd om te luisteren wat ik wil. Daarnaast geeft ze advies wat bij mij past wat ik op prijs stel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Man, bedankt voor je vertrouwen je mooie woorden!

Esmee - Cijfer: 10,0

uit: -
Datum: 27-03-2021
Ervaring:
Ik heb al vele jaren ervaring met haarwerken van onbehandeld Europees haar. De haarwerken van Ria zijn van topkwaliteit; er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen en voorkeuren en de haarwerken worden zichtbaar met zorg en deskundigheid gemaakt. Ook de service voor en na de oplevering is top. Het team zorgt ervoor dat je je welkom en op je gemak voelt. Kortom: een aanrader voor mensen die zoeken naar ‘the next best thing’ ten opzichte van echt haar van jezelf.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Esmee, wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Jet - Cijfer: 10,0

uit: Renkum
Datum: 27-10-2020
Ervaring:
Vandaag voor de tweede jaar op rij bij Dierking Haarstudio geweest en wij werden met heel veel hartelijkheid ontvangen. Mijn tweede haarstuk is haast nog mooier als het vorige, precies geknipt zoals ik mijn eigen haren jaren met trots heb gedragen, totdat het heel erg begon uit te dunnen.
Gelukkig kwam ik terecht bij Dierking, waar de betrokkenheid en vriendelijkheid, maar vooral de liefde die het personeel uitstraalde, me als het ware omarmden. Ik durf nu weer voor een fotocamera te staan, durf weer in de wind te lopen of te fietsen, durf weer te leven....
En wat voor mij het mooiste was ,dat er mensen me aanspraken en blij voor me waren dat ik er zo goed uitzag, zonder te weten dat ik een haarstuk droeg. Dus mijn dank gaat uit naar Petra, voor haar aandacht en liefde voor het vak, maar vooral voor haar liefdevolle benadering.
Ben zo blij met jullie.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Jet, het betekent veel voor ons om te lezen welk mooi en positief effect je bezoek aan ons heeft gebracht. Hartelijk dank voor je lovende woorden!

Maria - Cijfer: 10,0

uit: Alkmaar
Datum: 07-09-2020
Ervaring:
Ik ben erg tevreden met het prachtige resultaat. Mooie kwaliteit haar, dat zo goed valt dat het niet van echt te onderscheiden is. Goede service, ook in de Corona-tijd. Heel fijn allemaal, dank je wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat en het haarwerk.

Wija - Cijfer: 10,0

uit: Dinxperlo
Datum: 18-08-2020
Ervaring:
Op een vriendelijke manier geholpen waarbij goed geluisterd is naar mijn wensen. Alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk een topresultaat gekregen!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk dank voor de goede feedback en het mooie cijfer Wija. Fijn dat je tevreden bent!

Katie - Cijfer: 10,0

uit: Utrecht
Datum: 21-07-2020
Ervaring:
Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Katie, wát een mooie review..hier zijn we heel dankbaar voor. Het was fijn om je te kunnen helpen en het maakt ons ontzettend blij deze positieve resultaten te lezen.

Silvia - Cijfer: 9,0

uit: Didam
Datum: 24-06-2020
Ervaring:
In Coronatijd zag ik me genoodzaakt om een haarstukje te moeten nemen. Omdat Haarinstituut Dierking tot een van de beste van ons land staat aangeschreven, heb ik gebeld voor een afspraak. De voorzorgsmaatregelen ivm het virus zijn heel goed. De privacy is gewaarborgd in een fantastisch mooi pand in Velp met eigen parkeergelegenheid.
De service is uitstekend, de kwaliteit evenzo en de ontvangst en de deskundigheid uitmuntend.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een mooie beoordeling Silvia, bedankt!

Lianne - Cijfer: 9,0

uit: Utrecht
Datum: 21-05-2020
Ervaring:
Na een lange zoektocht dit fantastische bedrijf gevonden. Ben erg gelukkig met mijn nieuwe haaraanvulling. Zeer bekwaam en met veel empathie geholpen. Echte aanrader!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Lianne, super bedankt voor je beoordeling!

Gaby - Cijfer: 9,5

uit: Oosterbeek
Datum: 18-04-2020
Ervaring:
Nu al jaren klant bij Ria en haar Team. Ze zijn deskundig en service en vriendelijkheid staan hoog in hun vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Gaby, bedankt! We zijn blij dat we je al zo'n ruime tijd naar tevredenheid kunnen helpen.

Demi - Cijfer: 9,5

uit: Arnhem
Datum: 15-04-2020
Ervaring:
Erg blij met mijn haarwerk! Fijn geholpen, goede service! Ik kan het iedereen aanraden

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn dat je tevreden bent Demi en hartelijk dank voor de aanbeveling, team Dierking Haarinstituut.

Els - Cijfer: 6,1

uit: Velp
Datum: 09-04-2020
Ervaring:
haar werk was prima. bij aanschaf binnen het jaar ondervond ik weinig begrip voor situatie,weinig coulance.Klantvriendelijkheid is punt van verbetering voor Rita

Reactie Dierking Haarinstituut:
Inmiddels met u contact gehad. Het is een miscommunicatie geweest. Ik heb u mijn oprechte excuses gemaakt en u een boeket bloemen gestuurd. Fijn dat alles in orde is gekomen.

Jeanet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Jeanet, bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je zo tevreden bent.

Jolande - Cijfer: 9

uit: Kampen
Datum: 02-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Het liefst helpen we zo veel mogelijk mensen met een passende oplossing, dus dit is een hele fijne beoordeling. Bedankt Jolande!

Isa - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Ontzettend dankbaar voor mijn haaroplossing. Prachtig Europees haar dat aanvoelt als het mijne. Weer met zekerheid mezelf zijn. Bedankt Ria!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen Isa!

Chantal - Cijfer: 10

uit: Arnhem
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Super klantvriendelijk, heel discreet en mooie produkten!!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dag Chantal, hartelijk dank voor de geweldige feedback.

Kitty - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2019
Ervaring:
Lieve Daniëlle,En team. Heel erg bedankt voor je/jullie zorgzame en persoonlijk benadering. Jullie verdienen een eerste plaats.. Kitty

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Kitty, mooi dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt gehad. Klanten staan voor ons op de eerste plaats en dan is het extra fijn om te lezen wanneer het andersom ook zo is.

Carooltje - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-09-2019
Ervaring:
Super super fijn en altijd mooi en altijd trots op jullie!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Heel erg bedankt Carooltje!

Jacqueline - Cijfer: 9,5

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Dankzij jullie persoonlijke, vakkundige en respectvolle service voelde ik me eindelijk begrepen. Zo dankbaar. A life changing experience. De overgang naar dit prachtige haar staat in groot contrast met mijn dunne haar. Het was bijna te mooi om v mij te zijn. Erg wennen in begin.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Door reacties zoals de jouwe, Jacqueline, doen wij ons dankbare werk met nog meer plezier. Heel fijn!

Bernadet - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Mooi haar, niet te dik zodat het mooi overeen komt met mijn eigen haar. Ria is super vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Bernadet! Goed om te lezen dat we waarmaken waar we voor staan, waaronder de tijd nemen voor onze klanten en een resultaat naar tevredenheid.

Thea C - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 30-07-2019
Ervaring:
Perfecte service, vriendelijk geholpen en vakbekwame medewerkers. Ze weten altijd een oplossing voor mijn haarprobleem. Hartelijk dank

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Jeanette - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 24-07-2019
Ervaring:
Ben al jaren vaste klant bij dit haarinstituut. De privacy, aandacht en begrip voor mijn haarprobleem waardeer ik enorm. Dank jullie wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een geweldige review Jeanette! Hartelijk dank voor het delen van uw beleving.

Birgit - Cijfer: 10

uit: Ellecom
Datum: 16-07-2019
Ervaring:
Prettige intake. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en aan de hand daarvan wordt gekeken welke oplossingen ze daarvoor kunnen bieden.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Corry - Cijfer: 10

uit: Zuthpen
Datum: 15-07-2019
Ervaring:
Ik krijg zoveel complimenten over mijn haartoevoeging. Wil jullie laten weten. Zag er erg tegenop. Voel me een stuk beter. Hartelijk dank??????

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Corry, fijn dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve beoordeling!

Eveline - Cijfer: 10

uit: Boxmeer
Datum: 12-07-2019
Ervaring:
Wat een mooi bedrijf. Enthousiast en vakbekwaam team! Ik kom hier al jaren en wil dit haarinstituut iedereen van harte aanbevelen.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Eveline, bedankt voor je positieve beoordeling en mooie woorden.

H - Cijfer: 2

uit: Nijmegen
Datum: 08-07-2019
Ervaring:
De kleur van het haarwerk is voldoende. Goede koffie met veel lekkers erbij. Na 2 x second opinie. Slecht advies, haarwerk past niet goed, scheef, onregelmatig, te kort geknipt en lijkt te nep. Onderste helft nog kaal.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste meneer of mevrouw H, naar aanleiding van uw reactie wil ik graag met u in contact komen. We hebben naar u gezocht in ons klantenbestand maar we hebben echter niets kunnen vinden. Alle klachten worden bij ons serieus genomen.

Erna - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 02-07-2019
Ervaring:
Ik ben heel, maar dan ook heel tevreden. Lieve, heel betrokken, maar vooral zeer professionele medewerkers.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Erna, de invulruimte is inderdaad iets beperkt maar je mooie woorden worden zeer gewaardeerd door ons team.

Mariet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 16-06-2019
Ervaring:
Er was aandacht voor mij en mijn familie en de situatie waarin we ons bevonden. Heb alleen maar complimenten gekregen

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Mariet, heel erg bedankt voor de fijne beoordeling.

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Roermond
Datum: 23-05-2019
Ervaring:
Ik ben zeer tevreden met mijn haarstukje. Super service! Enorm bedankt!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor het doorgeven van deze positieve review Robert!

R - Cijfer: 9,5

uit:
Datum: 12-05-2019
Ervaring:
Deskundigheid, uitstekende kwaliteit en goed advies maken dat ik nog steeds hier kom. Ben daarom al enkele jaren een tevreden klant.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de aanbeveling en fijn dat je dit zo bij ons ervaart!

Annemarie - Cijfer: 10

uit: Eefde
Datum: 01-05-2019
Ervaring:
Na een operatie aan mijn hoofd kwam ik bij Ria terecht voor een haarstukje. Dit had ik veel eerder moeten weten! Ik heb weer prachtige haar!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Annemarie, bedankt voor de mooie beoordeling.

Lynn - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 02-01-2019
Ervaring:
De medewerksters zijn erg gepassioneerd in het beoefenen van hun vak, de service en betrokkenheid is groot. Ik kom er al jaren heel graag.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Lynn voor je mooie woorden. Fijn dat je zo graag bij ons komt. We streven ernaar dat je nog heel lang bij ons een tevreden klant zal zijn.

Denise - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 10-10-2018
Ervaring:
De dames zijn erg professioneel en klantvriendelijk.Ze hebben prachtige haarwerken van goede kwaliteit en maken alles naar ieders wens!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Denise, We zijn blij met je mooie review. Hopen dat veel mensen hiermee de stap durven te zetten.

Dirk - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2018
Ervaring:
Ria, bedankt voor alle hulp. Ben al een stuk zekerder met dit haarstuk!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Dirk, Fijn dat je zo goed geholpen bent. Dat geeft veel zekerheid. Dank voor je reactie.

Trude - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 27-06-2018
Ervaring:
Ik ben blij dat ik ooit de stap heb durven zetten om naar Ria toe te gaan. Ik heb nu mijn 2e haarwerk , helemaal TOP ! Ik ben een blij mens.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Trude, Wij maken graag mensen blij met ons werk! Dankjewel voor je mooie review.

Debbie - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 19-06-2018
Ervaring:
Ik draag nu mijn 2de haarwerk en ben er super blij mee. Iedereen is altijd heel aardig en deskundig. Ook qua service is het super.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Debbie. Fijn dat je weer tevreden bent met je 2e haarwerk. Tot ziens!

Esther - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 29-03-2018
Ervaring:
Geweldig geholpen, fijn om te merken dat men weet waar ze over praten, veel empathie, top dat er zo iets bestaat!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Esther, Wat fijn dat je zo geweldig geholpen bent. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dank voor je review. Tot binnenkort!

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Eindhoven
Datum: 12-10-2017
Ervaring:
Bedankt Ria voor alle hulp!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Robert! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.