• home slider
  • home slider
  • home slider

Beoordelingen

Maria - Cijfer: 10,0

uit: Alkmaar
Datum: 07-09-2020
Ervaring:
Ik ben erg tevreden met het prachtige resultaat. Mooie kwaliteit haar, dat zo goed valt dat het niet van echt te onderscheiden is. Goede service, ook in de Corona-tijd. Heel fijn allemaal, dank je wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat en het haarwerk.

Wija - Cijfer: 10,0

uit: Dinxperlo
Datum: 18-08-2020
Ervaring:
Op een vriendelijke manier geholpen waarbij goed geluisterd is naar mijn wensen. Alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk een topresultaat gekregen!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk dank voor de goede feedback en het mooie cijfer Wija. Fijn dat je tevreden bent!

Katie - Cijfer: 10,0

uit: Utrecht
Datum: 21-07-2020
Ervaring:
Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Katie, wát een mooie review..hier zijn we heel dankbaar voor. Het was fijn om je te kunnen helpen en het maakt ons ontzettend blij deze positieve resultaten te lezen.

Silvia - Cijfer: 9,0

uit: Didam
Datum: 24-06-2020
Ervaring:
In Coronatijd zag ik me genoodzaakt om een haarstukje te moeten nemen. Omdat Haarinstituut Dierking tot een van de beste van ons land staat aangeschreven, heb ik gebeld voor een afspraak. De voorzorgsmaatregelen ivm het virus zijn heel goed. De privacy is gewaarborgd in een fantastisch mooi pand in Velp met eigen parkeergelegenheid.
De service is uitstekend, de kwaliteit evenzo en de ontvangst en de deskundigheid uitmuntend.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een mooie beoordeling Silvia, bedankt!

Lianne - Cijfer: 9,0

uit: Utrecht
Datum: 21-05-2020
Ervaring:
Na een lange zoektocht dit fantastische bedrijf gevonden. Ben erg gelukkig met mijn nieuwe haaraanvulling. Zeer bekwaam en met veel empathie geholpen. Echte aanrader!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Lianne, super bedankt voor je beoordeling!

Gaby - Cijfer: 9,5

uit: Oosterbeek
Datum: 18-04-2020
Ervaring:
Nu al jaren klant bij Ria en haar Team. Ze zijn deskundig en service en vriendelijkheid staan hoog in hun vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Gaby, bedankt! We zijn blij dat we je al zo'n ruime tijd naar tevredenheid kunnen helpen.

Demi - Cijfer: 9,5

uit: Arnhem
Datum: 15-04-2020
Ervaring:
Erg blij met mijn haarwerk! Fijn geholpen, goede service! Ik kan het iedereen aanraden

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn dat je tevreden bent Demi en hartelijk dank voor de aanbeveling, team Dierking Haarinstituut.

Els - Cijfer: 6,1

uit: Velp
Datum: 09-04-2020
Ervaring:
haar werk was prima. bij aanschaf binnen het jaar ondervond ik weinig begrip voor situatie,weinig coulance.Klantvriendelijkheid is punt van verbetering voor Rita

Reactie Dierking Haarinstituut:
Inmiddels met u contact gehad. Het is een miscommunicatie geweest. Ik heb u mijn oprechte excuses gemaakt en u een boeket bloemen gestuurd. Fijn dat alles in orde is gekomen.

Jeanet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Jeanet, bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je zo tevreden bent.

Jolande - Cijfer: 9

uit: Kampen
Datum: 02-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Het liefst helpen we zo veel mogelijk mensen met een passende oplossing, dus dit is een hele fijne beoordeling. Bedankt Jolande!

Isa - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Ontzettend dankbaar voor mijn haaroplossing. Prachtig Europees haar dat aanvoelt als het mijne. Weer met zekerheid mezelf zijn. Bedankt Ria!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen Isa!

Chantal - Cijfer: 10

uit: Arnhem
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Super klantvriendelijk, heel discreet en mooie produkten!!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dag Chantal, hartelijk dank voor de geweldige feedback.

Kitty - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2019
Ervaring:
Lieve Daniëlle,En team. Heel erg bedankt voor je/jullie zorgzame en persoonlijk benadering. Jullie verdienen een eerste plaats.. Kitty

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Kitty, mooi dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt gehad. Klanten staan voor ons op de eerste plaats en dan is het extra fijn om te lezen wanneer het andersom ook zo is.

Carooltje - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-09-2019
Ervaring:
Super super fijn en altijd mooi en altijd trots op jullie!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Heel erg bedankt Carooltje!

Jacqueline - Cijfer: 9,5

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Dankzij jullie persoonlijke, vakkundige en respectvolle service voelde ik me eindelijk begrepen. Zo dankbaar. A life changing experience. De overgang naar dit prachtige haar staat in groot contrast met mijn dunne haar. Het was bijna te mooi om v mij te zijn. Erg wennen in begin.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Door reacties zoals de jouwe, Jacqueline, doen wij ons dankbare werk met nog meer plezier. Heel fijn!

Bernadet - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Mooi haar, niet te dik zodat het mooi overeen komt met mijn eigen haar. Ria is super vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Bernadet! Goed om te lezen dat we waarmaken waar we voor staan, waaronder de tijd nemen voor onze klanten en een resultaat naar tevredenheid.

Thea C - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 30-07-2019
Ervaring:
Perfecte service, vriendelijk geholpen en vakbekwame medewerkers. Ze weten altijd een oplossing voor mijn haarprobleem. Hartelijk dank

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Jeanette - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 24-07-2019
Ervaring:
Ben al jaren vaste klant bij dit haarinstituut. De privacy, aandacht en begrip voor mijn haarprobleem waardeer ik enorm. Dank jullie wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een geweldige review Jeanette! Hartelijk dank voor het delen van uw beleving.

Birgit - Cijfer: 10

uit: Ellecom
Datum: 16-07-2019
Ervaring:
Prettige intake. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en aan de hand daarvan wordt gekeken welke oplossingen ze daarvoor kunnen bieden.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Corry - Cijfer: 10

uit: Zuthpen
Datum: 15-07-2019
Ervaring:
Ik krijg zoveel complimenten over mijn haartoevoeging. Wil jullie laten weten. Zag er erg tegenop. Voel me een stuk beter. Hartelijk dank??????

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Corry, fijn dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve beoordeling!

Eveline - Cijfer: 10

uit: Boxmeer
Datum: 12-07-2019
Ervaring:
Wat een mooi bedrijf. Enthousiast en vakbekwaam team! Ik kom hier al jaren en wil dit haarinstituut iedereen van harte aanbevelen.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Eveline, bedankt voor je positieve beoordeling en mooie woorden.

H - Cijfer: 2

uit: Nijmegen
Datum: 08-07-2019
Ervaring:
De kleur van het haarwerk is voldoende. Goede koffie met veel lekkers erbij. Na 2 x second opinie. Slecht advies, haarwerk past niet goed, scheef, onregelmatig, te kort geknipt en lijkt te nep. Onderste helft nog kaal.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste meneer of mevrouw H, naar aanleiding van uw reactie wil ik graag met u in contact komen. We hebben naar u gezocht in ons klantenbestand maar we hebben echter niets kunnen vinden. Alle klachten worden bij ons serieus genomen.

Erna - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 02-07-2019
Ervaring:
Ik ben heel, maar dan ook heel tevreden. Lieve, heel betrokken, maar vooral zeer professionele medewerkers.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Erna, de invulruimte is inderdaad iets beperkt maar je mooie woorden worden zeer gewaardeerd door ons team.

Mariet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 16-06-2019
Ervaring:
Er was aandacht voor mij en mijn familie en de situatie waarin we ons bevonden. Heb alleen maar complimenten gekregen

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Mariet, heel erg bedankt voor de fijne beoordeling.

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Roermond
Datum: 23-05-2019
Ervaring:
Ik ben zeer tevreden met mijn haarstukje. Super service! Enorm bedankt!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor het doorgeven van deze positieve review Robert!

R - Cijfer: 9,5

uit:
Datum: 12-05-2019
Ervaring:
Deskundigheid, uitstekende kwaliteit en goed advies maken dat ik nog steeds hier kom. Ben daarom al enkele jaren een tevreden klant.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de aanbeveling en fijn dat je dit zo bij ons ervaart!

Annemarie - Cijfer: 10

uit: Eefde
Datum: 01-05-2019
Ervaring:
Na een operatie aan mijn hoofd kwam ik bij Ria terecht voor een haarstukje. Dit had ik veel eerder moeten weten! Ik heb weer prachtige haar!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Annemarie, bedankt voor de mooie beoordeling.

Lynn - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 02-01-2019
Ervaring:
De medewerksters zijn erg gepassioneerd in het beoefenen van hun vak, de service en betrokkenheid is groot. Ik kom er al jaren heel graag.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Lynn voor je mooie woorden. Fijn dat je zo graag bij ons komt. We streven ernaar dat je nog heel lang bij ons een tevreden klant zal zijn.

Denise - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 10-10-2018
Ervaring:
De dames zijn erg professioneel en klantvriendelijk.Ze hebben prachtige haarwerken van goede kwaliteit en maken alles naar ieders wens!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Denise, We zijn blij met je mooie review. Hopen dat veel mensen hiermee de stap durven te zetten.

Dirk - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2018
Ervaring:
Ria, bedankt voor alle hulp. Ben al een stuk zekerder met dit haarstuk!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Dirk, Fijn dat je zo goed geholpen bent. Dat geeft veel zekerheid. Dank voor je reactie.

Trude - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 27-06-2018
Ervaring:
Ik ben blij dat ik ooit de stap heb durven zetten om naar Ria toe te gaan. Ik heb nu mijn 2e haarwerk , helemaal TOP ! Ik ben een blij mens.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Trude, Wij maken graag mensen blij met ons werk! Dankjewel voor je mooie review.

Debbie - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 19-06-2018
Ervaring:
Ik draag nu mijn 2de haarwerk en ben er super blij mee. Iedereen is altijd heel aardig en deskundig. Ook qua service is het super.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Debbie. Fijn dat je weer tevreden bent met je 2e haarwerk. Tot ziens!

Esther - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 29-03-2018
Ervaring:
Geweldig geholpen, fijn om te merken dat men weet waar ze over praten, veel empathie, top dat er zo iets bestaat!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Esther, Wat fijn dat je zo geweldig geholpen bent. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dank voor je review. Tot binnenkort!

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Eindhoven
Datum: 12-10-2017
Ervaring:
Bedankt Ria voor alle hulp!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Robert! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.