• home slider
  • home slider
  • home slider

Update ivm corona virus:

HET IS GELUKKIG MOGELIJK GEWORDEN DAT WIJ (AL) ONZE KLANTEN WEER VOOR 100% VAN DIENST MOGEN ZIJN.

WE HEBBEN ALLE NODIGE VOORZORGSMAATREGELEN GETROFFEN die ons zijn voorgeschreven door de haarwerkbranchevereniging ANKO.

INDIEN U WENST, DRAGEN WE MONDKAPJES OF GEZICHTSBESCHERMING EN KUNNEN WE ERVOOR ZORGEN DAT U TEVENS BESCHERMINGSMIDDELEN KRIJGT AANGEREIKT.

BIJ KEELPIJN, VERKOUDHEID OF ANDERE KLACHTEN, VRAGEN WIJ U OM U AF TE MELDEN.

VOOR AFSPRAKEN GELIEVE CONTACT MET ONS OP TE NEMEN: 026-3890153 OF PER MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DIERKING HAARINSTITUUT VELP (bij ARNHEM)

Expertise in het verzorgen van oplossingen voor dun haar, haarziekten en haaruitval.
DIERKING HAARINSTITUUT VELP (bij ARNHEM) heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dun haar en iedereen die te maken heeft met haarziekten, haarproblemen, haaruitval.
Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, haarstukjes, een ‘ongeziene’ overgang naar (tijdelijke) kaalheid, pruiken (ook confectiehaarwerk genoemd), en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? (026) 389 01 53

Anderen beoordelen
ons met een

9,3

BESTE HAARWERKERS VAN NEDERLAND

Europees haar

In onze haarkliniek kunt u ook kiezen voor écht Europees haar. Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er op de markt is. Dit haar lijkt qua structuur het meeste op uw eigen haar en voelt dus ook hetzelfde aan. Europees haar valt en beweegt heel natuurlijk en dat zult u meteen merken bij het föhnen en stylen. Puur onbewerkt haar wil zeggen dat het haar niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is en er zit ook geen laagje op om dof haar meer te laten glanzen. Het haar wordt met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, wordt handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. De levensduur van echt Europees haar is het langst van alle haarsoorten.
Europees haar: The most beautiful hair in the world…

Verschillende haarproblemen en de gevolgen hiervan.
U kunt bij ons terecht met alle soorten haarproblemen.

Er zijn vele soorten haar problemen, zo kunt u te maken krijgen met:

Dun haar

Niet alleen volwassenen, ook kinderen en jongeren kunnen zulk dun haar hebben dat de hoofdhuid te zien is.


Volledige haaruitval (Alopecia Totalis)

Alopecia totalis houdt in dat al het haar op het hoofd uitvalt, inclusief wimpers, wenkbrauwen, en bij mannen snor en...

Geleidelijke haaruitval (Alopecia Diffusa)

Dit is een vorm van diffuse haaruitval; het haar verdwijnt geleidelijk. Er bestaat een acute en een chronische vorm…

Plekgewijze kaalheid (Alopecia Areata)

Alopecia Areata is pleksgewijze kaalheid. De plekken waar het zich voordoet, zijn vaak rond of ovaal van vorm…

Voor al deze haarziekten en andere haarproblemen bieden wij passende oplossingen die wij afstemmen op de klant.

Naast onze zeer uitgebreide collectie, verzorgen wij ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat.

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. We nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen.

We zorgen ook voor een discrete ontvangst. Kijk alvast verschillende video's om kennis te maken met onze werkwijze en mogelijkheden. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we even kennis kunnen maken en samen met u te bespreken welke oplossingen er zijn.
Het is ook mogelijk om in een aparte ruimte een gratis hoofdhuidtest te ondergaan. Met de speciale Mediscoop onderzoeken we uw hoofdhuid, bespreken we samen de resultaten en de oplossing die het beste bij u past! Dierking Haarinstituut is een professionele en gecertificeerde salon en heeft jarenlange expertise in oplossingen voor mensen met alle mogelijke haarproblemen.
❝ Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.❞

Maak kennis met ons team

Onze haar specialisten werken met de laatste technieken. In deze video's vertellen medewerkers over hun werkervaringen bij Haarinstituut Dierking

Claudia Wikkerink

Danphy van Kevelaar

Daniëlle Ansink

Petra Bresser

U bent van harte welkom
Om kennis te komen maken.

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Kijk bij werkwijze alvast naar het stappenplan. Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.
mediceuticals
Anko
Kérastase
de geschillencommissie